Sportlovs-fisket 26/2 på Bullsjön blev till en trevlig dag med ganska fint väder och hela 25 st fiskesugna sportlovs-juniorer. ​Tyvärr bidrog den ostliga vinden och det höga vattenståndet i att det i det närmaste​ blev omöjligt att lura upp några firrar. Dagens namn Aron Andersson lyckades dock ​med bedriften och skickligheten att lura 3 abborrar med totallängden 51 cm – Grattis!!!

​Priser till alla som deltog, sponsrade av BIOS och Normark, STORT tack till dem! ​Nya klubbmedlemmar noterades glädjande också. Klubben bjöd på kaffe, dricka och ​korv till nöjda deltagare, trots det svåra fisket. Trots allt fick ju alla känna på frisk och ​kall vinterluft. Äntligen säger vi efter denna märkliga vinter!

Till​ sist ett stort TACK till: Kerstin, Kent, “Strålis” och Karin för all hjälp. Nu får vi hålla tummarna för alla Skinnkrokare som helgen 29/2-1/3 tävlar i Pimpel SM på Letten i Värmland. Heja och SKITFISKE på er!