Nu äntligen har jag publicerat det som ska vara den nya hemsidan för klubben. Det var ned nervösa händer som jag tryckte ner knappen och än har inte nervositeten över hur alla ska reagera, släppt. Får bara hoppas att ingenting krånglar utan att alla ska kunna öppna upp den som vanligt och trots att den nu inte innehåller så mycket så kommer det att fyllas på allt eftersom jag får in material från de olika ansvarsområdena. Och kan man nu inte se den nya sidan så får man i värsta fall trycka på uppdatera innan.

Jag kan säga att det har gått väldigt många timmar till det här och jag har slitit som ett djur dagarna långa, för att få till någonting representativt, och jag hoppas ni alla tycker till och påpekar vad ni vill se förändrat. Ni når mig lättast på facebook eller till den e-post som är kopplat till hemsidan jessica@skinnkroken.se. Det är dit jag vill ha alla mail gällande resultat, fisken och allt som har med sidan att göra.

Nu säger jag dock god natt. Det sägs ju att det ska vara bra och sova lite också och eftersom Henrik och mamma åker iväg till Trysil på fiske tidigt i morgon bitti, så är det jag som får utfodra de två fyrbenta vilddjuren.

Skitfiske på er, ni som ska i väg i helgen!
– Jessica